Escola d'equitació

(També fem classes en Francés i Anglès)
La nostra escola ofereix:

Iniciació amb ponis

Pels nens amb edats compreses entre els 4 i 7 anys es comencen a iniciar en el món de la equitació amb els ponis. D’aquesta manera ells poden preparar, muntar i des preparar sense cap dificultat el seu animal, ja que esta adequat a la seva alçada i a la seva  força muscular. Les alçades dels ponis estan compreses entre 1.10m i 1.49m.

Els preus de les classes d’iniciació amb ponis són:
  — 4 Classes al mes de 1 hora: 90€ + IVA

Iniciació amb cavalls

A partir dels 8 anys es comencen a iniciar en el món de la equitació amb cavalls, sempre valorant l’alçada del nen i la força muscular. Igual que a les classes d’iniciació amb ponis, als alumnes se’ls hi ensenya a respatllar al cavall, a preparar-lo per la seva munta. A continuació es fa la classe a la pista amb el tècnic d’equitació i per finalitzar es des prepara el cavall i es neteja el material. Aquestes classes depenent dels horaris de vegades les faran individuals o en grup, sempre respectant el nivell de l’alumne.

Els preus de les classes d’iniciació amb cavall són: 
  Quota 1: Dret a 4 Classes al mes : 90€ + IVA
  Quota 2: Dret a 8 Classes al mes : 140 € + IVA
  Quota 3: Dret a 12 Classes al mes : 180 € + IVA

Doma Clàssica

La Doma Clàssica és una de les tres disciplines Olímpiques de l’equitació, que te com a finalitat el desenvolupament harmoniós del cavall i de les seves facultats tan físiques com psíquiques. Com a resultat d’aquest treball, el cavall es mostra en vers al genet i al treball, atent, confiat, receptiu i sumis.

Aquesta disciplina i els seus exercicis son la base per a qualsevol activitat posterior amb el cavall.

Els alumnes de l’escola d’equitació base se’ls inicia amb aquesta filosofia i posteriorment segons l’evolució de cada genet, experimenten i practiquen altres disciplines eqüestres.

Els preus de les classes de Doma clàssica són:
Quota 1: 4 Classes al mes de 1 hora : 90€ + IVA
Quota 2: 8 Classes al mes de 1 hora : 160 € + IVA
Quota 3: 12 Classes al mes de 1 hora : 210 € + IVA

Salt d’obstacles

La disciplina de Salt, també Olímpica, consisteix en saltar un conjunt d’obstacles disposats a la pista formant un recorregut. Les alçades a les quals es col·loquen les barres respecte el terra variarà en funció del nivell de l’alumne i de si salta amb poni o cavall.

El Salt desenvolupa en els genets el sentit de l’equilibri, l’orientació, el ritme i la seguretat en si mateixos.

Els alumnes s’inicien en els exercissis de salt quan la seva confiança, nivell de munta, equilibri i ajudes les tenen totalment adquirides.

Els preus de les classes de Salt d’obstàcles són:
Quota 1: 4 Classes al mes de 1 hora : 90€ + IVA
Quota 2: 8 Classes al mes de 1 hora : 160 € + IVA
Quota 3: 12 Classes al mes de 1 hora : 210 € + IVA

Pony Games

Pony Games és una disciplina hípica, d’origen britànic, que posa a prova l’habilitat i les facultats físiques i la intel·ligència dels genets amb una sèrie de jocs que li preparen per a desenvolupar qualsevol altra disciplina eqüestre. Un esport molt intens, en el qual preval l’espectacle i la diversió, on genets i ponis rivalitzen en habilitat i velocitat.

 • Són jocs muntats, en equip, i en els quals cada participant té un “àrea” exclusiva d’actuació, com en les competicions de natació.
 • Cada equip juga en una “carrer” de 10 metres d’ample i del llarg de la pista de competició.
 • El reglament és molt precís per vetllar per la serietat del resultat i la seguretat de genets i equins.
 • Es pot practicar individualment, per parelles, o per equips de quatre a cinc participants, que es relleven successivament, sempre amb un sol genet/poni de cada equip en acció.

Els preus de les classes de Pomy Games són:
  — 5 classes de 1 hora 30 minuts : 65 € + IVA

Concursos

Quan els nostres alumnes arriben al nivell adequat, si ells volen, els iniciem en el món de la competició, independentment de si munten en poni o en cavall.

DOMA CLÀSSICA:

Les proves de Doma consisteixen en la realització de diferents exercicis, anomenats Reprises, sobre el quadrilong que són valorats per diferents jutges.

Aquestes qualitats es manifesten per la franquesa i regularitat en els aires, l’harmonia, lleugeresa i facilitat de moviments, la impulsió i equilibri, i la submissió a l’embocadura sense tensió ni resistència. El cavall dona així la impressió de transportar-se per si mateix.

SALT D’OBSTACLES:

Les proves de Salt d’Obstacles consisteixen en la superació a cavall d’un conjunt d’obstacles format per barres, i determinats per un recorregut fixat, sense cometre cap falta. Les penalitzacions poden produir-se per el derrib dels obstàcles, per la negativa del cavall a sobrepassar-los o l’excés de temps concedit en realitzar el recorregut. Les proves es disputen seguint uns barems que comporten diverses dificultats i grups que es diferencien per altures que oscil·len entre barretes a terra (pels petits) i 1,60 m.
Una prova de salt és aquella en la que es jutja al conjunt genet-cavall sota diverses condicions. És una prova destinada a demostrar en el cavall la seva franquesa, la seva potència, la seva velocitat, la seva destresa i el seu respecte a l’obstacle, i en el genet, la qualitat de la seva equitació.

CALENDARIO  CONCURSOS DE DOMA,  SALTO Y PONY GAMES

VER CALENDARIO

Exàmens de Galops

EXÁMENES DE GALOPES POR LA FEDERACIÓN ESPAÑOLA :
DÍA 28 DE ENERO 
DÍA 10 JUNIO

¿QUÉ SON LOS GALOPES?
Son los exámenes de Formación de Jinetes y amazonas, basado en el Programa de Galopes establecido por la RFHE y que consta de nueve niveles de aptitud y conocimiento de las       técnicas de equitación, manejo y cuidado de los caballos, en las tres etapas de la formación deportiva:  Iniciación, Perfeccionamiento y Especialización.

¿POR QUÉ DEBO TENER LOS GALOPES?
Tener  Galopes, te permitirá establecer los niveles de capacidad que tienes y te
servirá para:
1. Tener una Formación Teórica y Práctica para la práctica de equitación.
2. Obtener tu Licencia de competición y poder participar en competiciones
de diferentes disciplinas.
3. Demostrar mediante el documento acreditativo tus conocimientos hípicos.

¿QUÉ DEBO HACER PARA OBTENER LOS GALOPES EN
LESCOLA PONY CLUB GRANJA?
En LA LESCOLA PONY CLUB GRANJA, realizamos varias convocatorias al año
para poder obtener los Galopes en los intervalos de tiempo reglamentados por la
RFHE, siendo además un centro Homologado que cumple todos los requisitos para la validez de los exámenes.
¡Recuerda que debes estar Federado (Licencia del año en vigor) para poder examinarte!

​​
1. Mira las fechas de convocatorias de exámenes.
2. Formaliza el pago del importe correspondiente a tu examen en nuestra cuenta
bancaria.
3. Envíanos a  la matrícula cubierta y el recibo del ingreso para confirmar la matriculación en el examen.

Clínics

Per als nostres alumnes aventatjats i amb cavall en propietat que ja estan en competició, els hi oferim la possibilitat de realitzar classes d’entrenament amb un genet de nivell internacional. D’aquesta manera poden gaudir i assabantar-se que l’entrenament semanal que fan amb els nostres tecnics es correcte.

 

 

  Actualmente acudiendo a clinics de diversos y prestigiosos entrenadores como Ton de Ridder o Jan Nivelle entre otros.

  Resultados :

  • Medalla en los Campeonatos de España desde 1996 hasta 2000.
  • Miembro del Equipo Español para los Campeonatos de Europa de Jóvenes Jinetes desde 1997 hasta 2000.
  • Compitiendo en el nivel Gran Premio nacional e internacional del 2001 hasta el 2005 con el caballo “Haldor”. En el 2011 con el caballo “Gotardo”, y desde el 2012 al 2014 con “Gumiel” y “Ulisses”; todos ellos domados por mi y habiendo obtenido primeros puestos con todos ellos en varias ocasiones.
  • Campeona de Aragón de adultos desde el 2002 hasta el 2007 y desde el 2009 hasta el 2013 con los caballos “Haldor”, “Ingenuo”, “Gumiel”, “Zanzibar” y “Ulisses”.
  • Campeona de España en el 2008 con “Zanzibar”.
  • Medalla de oro en el CDI Sunshinetour en 2012 con “Zanzibar”.
  • Miembro del Equipo Español para el CHIO de Hickstead con “Gumiel” en el 2013.

  L’Escola Pony Club Granja “, club esportiu i escola d’equitació, neix durant l’estiu del 2012 de la mà de Carlos Gaya. Acompanyat d’un equip de tècnics eqüestres titulats i experts en l’organització i en l’ensenyament, inicien l’activitat amb la voluntat de cobrir una manca d’espai formatiu eqüestre de qualitat i amb disciplina. En aquest centre eqüestre es desenvolupen la majoria d’activitats relacionades amb el món del cavall, amb la natura i amb el món rural.

  A l’Escola Pony Club Granja dispossem d’un ampli equip de cavalls preparats per totes les disciplines que impartim als nostres alumnes. Aquets cavalls escollits de manera selecte, son muntats i preparats per l’equip tècnic, amb la finalitat que tant física com psíquicament estiguin sempre a punt per ajudar a l’ensenyança dels alumnes que s’inicien o que es perfeccionen amb alguna disciplina eqüestre.

  Cavalls propietat d’alumnes de l’Escola:

  Cavalls d’escola cedits a alumnes:

  A l’Escola Pony Club Granja dispossem d’un ampli equip de cavalls preparats per totes les disciplines que impartim als nostres alumnes. Aquets cavalls escollits de manera selecte, son muntats i preparats per l’equip tècnic, amb la finalitat que tant física com psíquicament estiguin sempre a punt per ajudar a l’ensenyança dels alumnes que s’inicien o que es perfeccionen amb alguna disciplina eqüestre.