QUI SOM

QUI SOM?

L’Escola Pony Club Granja” neix durant l’estiu de 2012, de les mans d’en Carles acompanyat d’un grup de gent experta en l’organització i l’ensenyament, amb la voluntat de cobrir una manca d’espai formatiu de qualitat i amb disciplina a on es puguin desenvolupar tot un seguit d’activitats relacionades principalment amb el món del cavall, amb la natura i amb el món rural.

Les principals activitats a desenvolupar i que oferim en el món de l’hípica són: doma clàssica, salt, trec, jocs amb els ponis i excursions pel nostre privilegiat entorn.

La finalitat del nostre petit projecte és apropar als nens a la natura i als animals dintre del nostre món rural, per a fomentar nous valors, actituds i maneres d’entendre. Es tracta de contribuir al desenvolupament d’una nova cultura ambiental, aprendre una manera diferent d’actuar tot respectant la natura, així com relacionar-se amb l’entorn i gaudir-ne d’ell.

Som un centre homologat per la R.F.H.E.

Els clubs homologats per la RFHE són tots aquells clubs, que després de ser sotmesos a diversos paràmetres i proves, se li atorga una catalogació i distinció que el diferencia de la resta dels clubs. Donant aixi una total acreditació de centre adequat i de qualitat per impartir l’activitat esportiva.

Aquest tipus de classificació queda definida pels coneguts com ESTREPS, barem del qual, va de l’estrep 1 a l’estrep 4.

SOM UN CENTRE FEDERAT PER LA F.H.C.

Un Club Federat es una entitat privada formada per persones físiques, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar, que tenen com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva (en el nostre cas, l’hípica); han de constar inscrites al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya i estar donades d’alta a la Federació Catalana d’Hípica.

Els clubs i Seccions Esportives poden sol·licitar l’organització de concursos i campionats, i participar en les activitats esportives, formatives i lúdiques que la Federació pugui organitzar.

Avantatges de ser un Club Federat:

 • Disposar de la web de la Federació per publicar notícies o activitats que es realitzin.
 • Donar-se a conèixer a través de la secció de “Clubs Federats” de la web de la Federació (també es pot enviar el logo o imatge que identifiqui al centre).
 • Assessorament tècnic de qualsevol tipus.
 • Rebre per email les notícies més interessants.
 • Enviar mailings de comunicació als federats (prop de 6000 llicències entre totes les disciplines).

Obligacions de ser un Club Federat:

 • Informar als seus socis o alumnes de la importancia de federar-se al practicar un esport.
 • Complir amb les normes de seguretat imposades per la Federació Catalana d’Hipica.
 • Dispossar d’unes instal·lacions adequades per impartir l’activitat esportiva.
 • Tenir uns cavalls o ponis per l’escola adequats per impartir l’activitat esportiva.
 • Disposar d’uns recursos humans titulats com a Tècnics Esportius i amb contracte.
 • Velar per la seguretat dels alumnes i dels cavalls aixi com per una ensenyança de qualitat.

EQUIP TÈCNIC

CARLOS GAYA

Director de L’Escola Pony Club Granja.
Jutge territorial de TREC.

TÉCNICOS

SANDRA CLARÀ

SALTO

NOEMI SOLÉ

DOMA AVANZADO

MONTSE VILLEGAS

DOMA INICIACIÓN